Byselskapet isarpsborg velger PSS Securitas som sikkerhets- leverandør

Kommunen har hatt anbudsrunde og valgt PSS Securitas.
Byselskapet isarpsborg velger PSS Securitas som sikkerhetsleverandør til tusenårsarrangementene i sommer. Det gjør også kommunen og Gleng.

Behovet for profesjonell sikkerhetshåndtering er definert på de ulike tusenårsarrangementene i Sarpsborg. Kommunen har hatt anbudsrunde og valgt PSS Securitas. Det har også både isarpsborg og Gleng. Egnethet og pris var avgjørende da valget ble gjort.

– For vår del er jobben Thomas Thorvaldsen og hans ansatte gjorde på nyttårsaften det beste beviset på at vi har valgt en dyktig aktør. Full kontroll på sikkerheten med 13.000 mennesker på torget sier sitt alene, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Han har to store arrangementer hvor det i tillegg til å samle tusenvis av mennesker, også skal serveres mat og drikke. Fredag 10. juni i Kulås, og tusenårsfesten i Hafslundparken 30. juli blir de således de største sikkerhetsjobbene. Kommunen har også flere store oppdrag. Og i festuka tidlig i juni har Gleng to store utendørskonserter i Kulås, hvor de skal benytte samme leverandør.

– Etter evalueringer fra tidligere sikkerhetsoppdrag uttrykker også politiet stor tilfredshet med sikkerhetarbeidet. Vi er derfor trygge på at publikum kan føle seg trygge, smiler Halvorsen.

Dimensjonering av vakthold og sikkerhetsarbeid vil bli dimensjonert etter størelsen og publikumsmengden på de ulike arrangementene. PSS Securitas har egne ansatte lokalt, men er også tilknyttet et stort system hvor man kan hente større mannskap og spesialister, som foraksempel til artistsikkerhet.

– Vi er kjempestolte av å bli valgt som sikkerhetsleverandør til 1000-årsarrangementene i sommer. Vi er et nasjonalt selskap med lokal forankring. Det betyr mye for oss som selskap og den enkelte vakt å bidra med trygghet og trivsel på disse arrangementene. Vi gleder oss til å treffe mange hyggelige mennesker i sommer, sier Thomas Thorvaldsen, avdelingsleder for PSS Securitas Østfold.

Les hele artikkelen her