Høysesong for arrangementssikkerhet

Med avspark i eliteserien unnagjort og mange konserter og festivaler de neste månedene, går PSS Securitas inn i høysesongen for arrangementssikkerhet.

–I større grad enn tidligere benyttes vi som totalleverandør innen sikkerhet. Vi blir involvert tidligere i planleggingsfasen, og på flere av sommerens arrangementer har vi fått utvidet ansvar for eksempel innen beredskap og HMS. Stadig flere oppdragsgivere etterspør også teknikk, sier Jørgen Engebretsen, segmentansvarlig for arrangementer i PSS Securitas.

I fjor var hundrevis av vektere i sving på omkring 25 større arrangementer i løpet av sommerhalvåret. Oppdragsmengden har økt ytterligere, og Engebretsen anslår at PSS Securitas skal sikre rundt 35 større arrangementer de neste månedene. Blant dem er VG-lista, Øyafestivalen, oljemessen ONS, Slottsfjell og Palmesus. PSS Securitas har også sikkerhetsoppdraget på de fleste eliteseriekamper, og i tillegg alle arrangementer på Ullevaal Stadion.

–Vi merker at myndighetene stiller høyere krav til de som arrangerer, og som følge av det ønsker arrangørene ytterligere kompetanse fra oss som sikkerhetsleverandør. Det er positivt. Vi ser frem til å bidra til mange vellykkede arrangementer denne sommeren, sier Engebretsen.