Lyst på en spennende arbeidshverdag som ordensvekter i PSS Securitas?

Har du lyst til å jobbe med sikkerhet i en spennende bransje? Hos PSS Securitas får du mulighet til å jobbe som ordensvakt i utelivet, på messer, konserter og arrangementer eller i spesialtjenesten. Du får bygge karriere i et av Norges største vaktselskaper samtidig som du jobber og deltar på noen av landets største konserter og festivaler sammen med kolleger fra hele landet.

Som ordensvekter i PSS Securitas er akkurat du viktig for folk sin sikkerhet og trivsel. Vi ønsker oss pålitelige og profesjonelle ansatte som gir en hjelpende hånd og yter service utover det som er forventet. Din innsats på jobb gjør at folk kan slappe av og kose seg på store arrangementer med tusenvis av folk. Dette er et stort ansvar som det forventes at du som ordensvekter tar alvorlig. Våre vektere har en viktig jobb, og vi forventer at hver og en har stor respekt og forståelse for nettopp det.

Vekter på arrangement Vekter PSS Securitas
Vekter på arrangement Vekter PSS Securitas

Hva kan PSS Securitas tilby deg?

Hos PSS Securitas vil du få mulighet til å bygge karriere i et av Norges største vaktselskaper. Du vil få et stort nettverk av gode kolleger, spennende og varierte arbeidsoppgaver og markedets beste vilkår når det kommer til lønn. Du vil få mulighet til å jobbe og delta på noen av landets største konserter og festivaler sammen med kolleger fra hele landet. Hos oss vil du med andre ord få en spennende og variert hverdag der du spiller en viktig rolle! En jobb der det er rom for å ta ansvar, initiativ og som vil gi deg følelsen av at det er viktig at nettopp du kommer på jobb.

Hos PSS Securitas er vi opptatt av kontinuerlig kompetanseheving og videreutvikling av våre ansatte, derfor har vi en egen skoleavdeling internt hos oss. Her har vi et godt faglig miljø hvor erfarne instruktører sørger for at våre ansatte har best mulig forutsetninger for å lykkes i jobben og være forberedt på alt som kan møte de i arbeidshverdagen. Alle ansatte må ta en oppfriskning av vekterkurset hvert fjerde år for å holde seg oppdatert i bransjen og kunne stille forberedt på jobb.

Vi gir alle våre ansatte tjenestepensjon fra første tjente krone og Ansatt Pluss-fordeler hos Gjensidige. Vi gir også gode personaltilbud hos treningssenter og hos ulike leverandører av sportsutstyr. Hos oss vil du også være en del av utvikling av nye tjenester til våre segmenter ved hjelp av teknologi og nytenkning.

Våre verdier og visjon

PSS Securitas jobber etter tre grunnleggende verdier: ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Disse verdiene skal fungere som en rettesnor for våre ansatte og er derfor noe av det viktigste vi ser etter når vi rekrutterer nye ordensvektere. Vår visjon er at Vi bidrar til å gjøre din verden til et tryggere sted.

  • Ærlighet: Vi er pålitelige og oppriktige i det vi gjør. Ved å være ærlige fremstår vi med høy integritet overfor omgivelser, kunder og samfunn.
  • Vaktsomhet: Vi er profesjonelle med et årvåkent blikk. Med vår vaktsomhet ivaretar vi alltid vår egen og andres trygghet, som er det viktigste i en sikkerhetsleveranse.
  • Hjelpsomhet: Vi gir alltid en hjelpende hånd og yter service utover det som er forventet. Vi hjelper til der det er naturlig å hjelpe, enten det er kunder, kolleger eller andre som trenger hjelp.

Synes du en jobb i PSS Securitas høres spennende ut? Kjenner du deg igjen i våre verdier? For å jobbe som ordensvakt hos oss må du ta vårt vekterkurs. Vi tilbyr kurs i hele landet, og vil gjerne høre fra deg!

Vekter på arrangement Vekter PSS Securitas