dørvakt

Ordensvakter

Våre ordensvakter er den synlige tryggheten for besøkende gjester og medarbeidere hos våre oppdragsgivere. Som landets største leverandør av ordensvakter innehar vi lang erfaring med sikkerhet i utelivet. Ved hjelp av kurs og videreutvikling bidrar vi til å skape trygge og gode opplevelser i utelivet over hele Norge.

PSS Securitas leverer sikkerhetstjenester til hundrevis av oppdragsgivere i utelivsbransjen hver helg. Vi er over 2500 ordensvakter som jobber regelmessig. Konflikthåndtering, service, kommunikasjon, førstehjelp og brannvern er en del av hverdagen.

Vi tilbyr også tjenester innen sikkerhetsrådgiving, evakuering, brannvern m.m som kan være relevante for din virksomhet.

ordensvakter

Vi tilbyr alt av sikkerhetsløsninger for din virksomhet

Med PSS Securitas som sikkerhetspartner får du:

  • Én dedikert kontaktperson
  • Et profesjonelt og serviceinnstilt vertskap med erfarne ordensvakter fra PSS Securitas
  • Elektronisk internkontroll ved hvert skift
  • Assistansealarm på dagtid
  • Tilknytning til døgnbemannet operasjonssentral
  • Kostnadseffektive teknikkløsninger basert på åpne standarder, som for eksempel kameraovervåking

Dørvakt

En ordensvakt blir ofte referert til som dørvakt og det stilles strenge krav til alle som ønsker å jobbe som dørvakt i PSS Securitas. En dørvakt vil møte på flere utfordrende situasjoner i sitt arbeid. Hvordan man skal imøtekomme disse situasjonene på en riktig måte er avgjørende for å gjøre en god jobb som dørvakt.

Som dørvakt må du være en god menneskekjenner. Du må se signaler i menneskers atferd og du må bedømme en persons atferd ut fra en totalvurdering. Vi legger stor vekt på at alle våre dørvakter skal besitte disse kvalitetene samtidig som alle våre dørvakter skal yte arbeidet på en respektfull måte, selv i situasjoner der man møter personer med vanskelig og truende atferd.

Jobben til en dørvakt er helt nødvendig for å unngå uønskede situasjoner i utelivsbransjen og dørvaktene skal sørge for trygghet til de menneskene som er tilstede til enhver tid. Sjekk hvilke stillinger vi har ledige i ditt område!