PSS Securitas ivaretar sikkerheten for VG-lista

PSS Securitas er valgt som totalleverandør til VG-lista.

VG-lista og PSS Securitas har inngått flerårig samarbeidsavtale om sikkerhetstjenester.

Avtalen innbefatter leveranse av vakthold til VG-lista konserten på Rådhusplassen, som er Skandinavias største konsert, samt vakthold på VG-lista topp-20 turneen som besøker de største byene i Norge. I tillegg skal PSS Securitas levere sikkerhetssjef som er med i planleggingsfasen og i operativ ledelse, barrikader via vår samarbeidspartner Mojo, kameraovervåkning via Securitas AS og ledsagertjeneste til de nevnte arrangement.

PSS Securitas har i 2 år levert tjenester for VG-lista, det er derfor en stor tillitserklæring at vi nå har blitt enige om avtale som omfatter alle tjenester videre.
Vi er svært stolte av å ha fått fornyet tillit av VG-lista. Det er en omfattende og utfordrende leveranse som krever nøye planlegging og god ressursfordeling. Gjennom å levere stillingen som sikkerhetssjef til arrangør får vi mulighet til å bruke vår kompetanse og våre ressurser for å bidra inn i planleggingen av konsertene som igjen påvirker vår mulighet til å gi et enda bedre sluttprodukt til kunden og publikum . Vi er utrolig glade og stolte, sier segmentansvarlig for arrangement, Jørgen Engebretsen.

Arbeidet er allerede startet, og vi gleder oss til sommeren!

Vil du bli med på laget?

PSS Securitas trenger flere nye kolleger. Ta en titt her for å lese mer om våre avdelinger og ledige stillinger.

Les mer om VG-lista her.