Lyst på en spennende og variert jobb?

Har du lyst til å jobbe med sikkerhet og bli en del av vårt team? Da må du starte med å ta vårt vekterkurs som er en nasjonal grunnutdanning for vektere. Alle som er ordensvakt hos PSS Securitas har tatt vårt vekterkurs som tilbys over hele landet. Når du tar vekterutdanning hos PSS Securitas får du en grunnleggende innføring i vekterbransjen som kommer godt med når du skal ut i arbeidslivet som ordensvakt. Det er også målet med utdanningen – at du skal ha best mulig forutsetning for å være trygg i jobben din og ikke minst trives i den.

vekterkurs PSS Securitas
vekterkurs PSS Securitas

Vekterkurs består av både teori og praksis

Vekterkurset hos PSS Securitas er på 163 timer og går over ca. 4 uker. Tiden er fordelt mellom e-læring (47 timer), klasseromsundervisning (65 timer) og praksis (45 timer). Utdanningen fullføres med en 6 timer lang eksamen som består av flervalgsprøve og en caseoppgave. Eksamen må være fullført og bestått innen seks måneder etter påbegynt utdanning. Gjennom 4 ukers vekterkurs vil du lære om:

  • Risikovurdering
  • Sikkerhetstiltak
  • Beredskap
  • Juss
  • HMS
  • Førstehjelp
  • Konflikthåndtering
  • Rus og narkotika
  • Brannvern

Passer vekterkurs hos PSS Securitas for deg?

Er du trygg, serviceinnstilt og løsningsorientert? Er du en god menneskekjenner som enkelt leser menneskers atferd og er flink til å bedømme situasjoner? Ønsker du å utgjøre en forskjell og bryr deg om andre mennesker? Hvis du kan svare ja på disse spørsmålene så er vårt vekterkurs for akkurat deg!

Vi legger stor vekt på at våre ordensvektere skal besitte disse kvalitetene. Vi trenger stødige og engasjerte mennesker som liker høyt tempo og som klarer å skape trivsel og god stemning rundt seg. Våre dørvakter skal handle på en respektfull måte, selv i situasjoner der man møter personer med vanskelig og truende atferd. Det gjenspeiles i våre verdier: ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet.

vekterutdanning PSS Securitas

Hvem er PSS Securitas som arbeidsgiver?

PSS Securitas jobber innen segmentene uteliv, messer/konserter/arrangementer og spesialtjenester. Vi leverer sikkerhetstjenester til hundrevis av oppdragsgivere i utelivsbransjen hver helg. Vi er et stort selskap med over 2500 ordensvakter til sammen. Vår hverdag består av spenning, fine mennesker, gode samtaler og store arrangementer, men også konflikthåndtering, service, tydelig kommunikasjon, førstehjelp og brannvern. Hos oss vil du få en sosial og variert hverdag med mange kolleger.

Hos PSS Securitas får du mulighet til å bygge karriere i et av Norges største vaktselskaper. Du vil få et stort nettverk av gode kolleger, spennende og varierte arbeidsoppgaver og markedets beste vilkår når det kommer til lønn. Du vil få mulighet til å jobbe og delta på noen av landets største konserter og festivaler sammen med kolleger fra hele landet. Vi har flere gode ordninger for våre ansatte, blant annet tjenestepensjon fra første tjente krone og Ansatt Pluss-fordeler hos Gjensidige.

For å jobbe som ordensvakt og vekter i PSS Securitas trenger du godkjent vekterkurs. Vi tilbyr kurs over hele landet med jevne mellomrom. Trykk på knappen under for å melde deg på kommende kurs i nærheten av der du bor. Vi gleder oss til å se akkurat deg på vekterkurs!